Reducere eliminare riduri fata tratament Restylane Cluj Napoca acid hialuronic

Clinica de cosmetica medicala Symbeauty Cluj Napoca ofera tratmente acid hialuronic sub supraveghere medicala pentru eliminare riduri si reducere cu injectii Restylane cat si tratamente antirid in Cluj

Eliminare riduri si tratamente anti rid cu Restylane - acid hialuronic

   

Acid Hialuronic - Injectii Restylane

Exista o mare varietate de substante cosmetice injectabile care ajuta la imbunatatirea calitatii pielii, ii confera volum si elasticitate, estompand ridurile. Cele mai cunoscute substante de acest tip sunt colagenul si acidul hialuronic (cu denumirea comerciala de Restylane).
La centrul de infrumusetare Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca, specialistii nostrii esteticieni va asteapta pentru consultatii in vederea tratamentelor de corectare a ridurilor bazate pe efectele benefice ale Restylan-ului.
Restylane este conceput special pentru a reduce ridurile si a modela buzele. Tratamentul cu Restylane dureaza cel mult o jumatate de ora, are efect 6-12 luni in functie de particularitatile organismului si poate fi folosit de mai multe ori. Dupa 6-12 luni substanta este absorbita de organism si efectul de estompeaza.
Restylane are o compozitie foarte asemanatoare substantelor naturale ale pielii (acidul hialuronic), de aceea ca reactiile adverse sunt foarte rare. Altfel spus, acidul hialuronic din compozitia Restylane suplimenteaza lipsa acidului hialuronic din corp cauzata de imbatranire, pentru a rotunji buzele, a ridica pielea si pentru a umple ridurile. Putem enumera deci schematic beneficiile Restylane:
• Corectarea ridurilor
• Marirea buzelor
• Corectarea liniilor de expresie (corectarea liniilor subtiri, superficiale din jurul ochilor, gurii si fruntii)
• Tratarea santurilor adanci cum sunt santurile nazolabiale sau de la coltul gurii
• Corectarea contururilor faciale (obraji si a barbie)
• Marirea volumului buzelor

Efectul tratamentului variaza de la persoana la persoana, dar si in functie de varsta, stil de viata, structura pielii . Majoritatea pacientilor aleg sa primeasca un tratament aditional dupa un an de la prima administrare. Tratamentele cosmetice cu Restylane sunt rapide, sigure si eficiente. Din moment ce este o substanta de sinteza si nu este de provenienta animala, exista riscuri mici a unei reactii alergice si nu este nevoie de teste anterior administratii tratamentului.
Tratamentul poate sa inceapa imediat dupa consultatie, iar rezultatele sunt imediate.

Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau doar pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Peeling Chimic   Radiofrecventa
Peeling Chimic   Radiofrecventa