Peeling IPL cosmetica cluj napoca Clinica tratamente fata

Centrul de cometica medicala SymBeauty ofera tratamente intinerire fata prin peeling IPL si tratamente cosmetice profesionale in Cluj Napoca

Ipl tratamente cosmetica la clinica Symbeauty Cluj napoca peeling

   

Tratamente Peeling IPL

Clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa se afla acum in avangarda metodelor de intretinere a fetei prin tratamentul facial IPL (lumina intens pulsata). Noul tratament cu IPL ridica tehnologia anti imbatranire la un nou nivel si va surprinde printr-o abordarea eficienta si nonagresiva.
Spre deosebire de alte proceduri de refacere a pielii de pe fata, tratamentul de peeling IPL va scuteste de lungile saptamani de recuperare, scurtand considerabil timpul de executie si refacere. Va bucurati de o piele mai fina si mai tanara, fara injectii sau inrosire permanenta.

Procedura incepe prin aplicarea unui spray criogen protectiv care racoreste pielea, permitand laserului sa penetreze mai adanc in derma. Apoi, lumina IPL stimuleaza fibrolastele adanc in derma unde se genereaza noul colagen. Dupa doar cateva tratamente, veti observa ca pielea dumneavoastra a devenit mai fina si semnele imbatranirii au inceput sa dispara. Procesul are eficienta maxima pentru liniile fine in jurul ochilor si a gurii, unde colagenul a devenit mai putin elastic. S-a dovedit de asemenea a da bune rezultate in tratarea cicatricilor acneei.

Tratamentele dureaza doar 15-30 minute, dupa care va puteti relua activitatile normale. In studiile clinice, dupa doua tratamente, pacientii au observat o imbunatatire de 25% a liniilor fine si a ridurilor intr-un interval de la sase la opt saptamani. Tratamentul cosmetic de peeling cu laser este oferit la un pret mai redus decat tratamentele traditionale, de aceea pacientii isi pot permite sa recurga la aceste tratamente la fiecare 6-12 luni pentru a continua dezvoltarea noului colagen.
Centrul Symbeauty Medi Spa utilizeaza produsele profesionale Bruno Vasari in tratamentele de intinerire.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact, iar noi va vom cauta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Inejctii Dysport - Intinerire   Acid Hialuronic
Inejctii Dysport - Intinerire   Acid Hialuronic