Peeling chimic tratamente intinerire Cluj napoca acid glicolic AHA

Centrul de cosmetica medicala si tratamente peeling chimic tratament intinerire Cluj Napoca la clinica SymBeauty peeling AHA cu acid glicolic

Tratament cosmetic intinerire peeling chimic Cluj Napoca Symbeauty

   

Tratamente Peeling Chimic

Peelingul chimic este o procedura cosmetica cu rezultate spectaculoase in imbunatatirea si catifelarea texturii pielii fetei si a altor zone, bazata pe indepartarea straturilor superficiale deteriorate, prin intermediul unei solutii acide. Noile celule generate produc o suprafata a pielii mai neteda, mai intinsa, si cu aspect mai tanar. Procedura este recomandata persoanelor cu riduri, pete cutanate, acnee sau cicatrici dupa acnee. Agentii de peeling chimic folositi la clinica Symbeauty Medi Spa sunt alfahidroxiacizii (AHA). Peelingul chimic poate fi utilizat pe toata fata sau in regiuni specifice, cum ar fi fruntea sau dosul mainii. Nu este, bineinteles, un substitut al liftingului facial, dar poate fi asociat cu acesta in cadrul unor programe mai complexe de intinerire. La inceput veti detecta modificari subtile, un aspect mai luminos, mai sanatos al pielii iar de-a lungul tratamentului textura pielii se imbunatateste considerabil.
Alfahidroxiacizii (AHA), dintre care mentionam acidul lactic, glicolic sau acizii din fructe, sunt folositi in procedurile de peeling “bland”. Peelingurile cu AHA au rolul de a indeparta ridurile fine, zonele uscate ale tenului, de a omogeniza diferentele de pigmentatie sau de acnee. Concentratii variate de AHA pot fi aplicate saptamanal sau la intervale mai lungi de timp. Dupa tratament recuperarea este rapida, in cateva ore si nu implica formarea unor cruste sau exfolieri cutanate vizibile. Dupa peeling serecomanda protectia solara suplimentara cel putin 8 saptamani, cu o crema cu factor de protectie de minim 30.
Cu cel putin o saptamana inainte de primul peeling, opriti administrarea cremelor sau lotiunilor pe baza de acid retinoic, folosite de obicei in tratamentul acneei. De asemenea incetati folosirea cremelor pentru gomaj facial sau agenti exfolianti. Nu folositi creme epilatoare.

Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi SPA din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact, iar noi va vom cauta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Tratamente Peeling Chimic   Fotointinerire IPL
Tratamente Peeling Chimic   Fotointinerire IPL