Slabire electrostimulare anticelulita CLuj Napoca salon slabit rapid si anti celulita

Clinica si salon cosmetica Cluj Napoca tratamente prin electrostimulare pentru slabire rapida cat si sedinte de electro stimulare pentru reducere si eliminare celulita in Cluj Napoca

Sedinte electrostimulare CLuj Napoca slabire si tratamente anticelulita

   

Tratamente Electrostimulare

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care se aplica microcurenti direct pe fibrele musculare ale zonei tratate. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.
Se recomanda efectuarea sedintelor de electrostimulare mai ales in zonele care raspund mai greu la exercitiile fizice: talie, solduri, abdomen, fese, coapse.
O sedinta dureaza 45 de minute, iar durata tratamentului este stabilita in functie de fiecare persoana in parte. La clinica Symbeauty Medi Spa, dumneavoastra nu va ramane decat sa va relaxati intr-o ambianta agreabila, iar rezultatele vor aparea de la sine!
Se incepe treptat, cu intensitati mai mici, iar dupa ce musculatura s-a obisnuit cu tipul de contractii si cu intensitatile programului ales, acestea se maresc in functie de fiecare zona in parte pe care au fost aplicati electrozii. Cei 24 de electrozi pot fi folositi toti sau partial, in functie de zonele pe care dorim sa le stimulam.
Ce este de fapt electrostimularea?
Este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). Muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate. De asemenea, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.
Senzatia pe care o aveti facand electrostimulare este foarte relaxanta asemenea unui masaj. O sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila. Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se poate obtine un efect apropiat cu cel din urma unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile.
Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

Beneficiile oferite prin tratamentul de electrostimulare:
• reda fermitatea muschilor
• elimina celulita
• micsoreaza stratul adipos
• reda elasticitatea si aspectul sanatos al pielii
• imbunatateste circulatia sanguina

Tratamentul trebuie efectuat sistematic, fara pauze, cu o frecventa de minim 2-3 sedinte pe sapatamana si trebuie sustinut prin urmarea unei diete si consumarea a cel putin 2l apa zilnic.
Specialistii de la Symbeauty Medi Spa recomanda respectarea principiilor dietei disociate care da rezultate foarte bune in combinatie cu electrostimularea. In cazul in care nu se poate urma o dieta, recomandam cel putin sa fie evitate excesele, alimentele cu numar mare de calorii si mesele dupa ora 18.00. In plus, la sfarsitul fiecarei sedinte de electrostimulare este aplicata o crema termoactiva pentru slabire. Crema este superactiva in masajul corporal de slabire. Aplicarea produsului genereaza senzatia locala de caldura si inrosire destul de intensa, insa acest efect dispare dupa cateva minute.
Oricum, rezultatele tratamentului depind de metabolism si de intensitatea cu care se lucreaza, de surplusul de greutate si daca se urmeaza sau nu o dieta. Dupa un program MediSPA Liposculpt, se pot pierde peste 6cm. Nu se slabeste neaparat in kilograme, cat in circumferinta.
Contraindicatii: boli de piele, boli cardiac, sarcina, probleme ale tiroidei (in special hipertiroidia), epilepsie, steriletul (daca este confectionat din material metalic, cele din plastic neavand nici o contraindicatie), persoane care au implantate tije metalice, etc.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau doar pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Botox, Dysport - Intinerire   Radiofrecventa
Botox, Dysport - Intinerire   Radiofrecventa