Botox injectii antirid frunte si in jurul ochilor Cluj Napoca, Dysport

Injectii botox pentru eliminare si reducere riduri in jurul ochilor si pe frunte in CLuj Napoca la centrul de cosmetica medicala Symbeauty pentru eliminare si reducere riduri Dysport

Symbeauty Cluj Napoca injectii botox eliminare riduri Dysport

   

Tratamente Botox, Dysport

Daca doriti sa eliminati ridurile de expresie de pe frunte sau din jurul ochilor, recurgeti cu incredere la tratamentul cu botox.
In cazul in care va dovediti perfect eligibila si nu prezentati contraindicatii ale procedurii (alergie, boli neuromusculare, boli de colagen, ciclu menstrual etc.)procedura este cat se poate de simpla.
Dumneavoastra stati comod pe un scaun, in vreme ce medicul va administreaza produsul prin intermediul unor mici injectii in zonele din care trebuie eliminate ridurile. Desi in general nu este nevoie de anestezie pentru tratamentul cu botox, aceasta poate fi obtinuta cu ajutorul ghetii sau a unei creme anestezice.
Trebuie sa stiti ca procedura este putin dureroasa, si nu necesita o perioada de recuperare.
Rezultatele tratamentului cu botox sunt vizibile la 2-7zile dupa injectii si dureaza 4-6 luni consecutive. Dupa patru luni ridurile incep sa reapara dar rezultatul poate sa se mentina si o perioada mai lunga de timp.
Este permis sa refaceti tratamentul la fiecare patru luni pentru a mentine rezultatele vizibile.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau doar pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Epilare Definitiva   Symbeauty MediSpa
Epilare Definitiva   Symbeauty MediSpa