Tranpiratie excesiva tratament botox si toxina botulinica CLuj Napoca

Clinica si salon cosmetica Cluj Napoca tratamente hipertranspiratie prin infiltratii cu toxina botulinica cat si tratament transpiratie excesiva cu botox in centrul de cosmetica Symbeauty

Tratament hipertranspiratie botox tratamente cosmetica toxina botulinica transpiratie excesiva

   

Tratament Transpiratie Excesiva

Sporiti-va confortul si increderea de fiecare zi, fara maini transpirate si haine permanent patate de transpiratie, cu ajutorul profesionistilor de la clinica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca. La noi, datorita noilor tratamente cosmetice cu micro infiltratii cu toxina botulinica, problema transpiratiei excesive poate fi rezolvata rapid.
Transpiratia, spontana sau constanta, agravata in perioada de vara, are intotdeauna repercursiuni asupra relatiilor cu cei din jur. Esteticienii de la Symbeauty Medi Spa va recomanda infiltratia locala cu mici doze de toxina botulinica, care anihileaza reactiile neplacute produse de emotivitate si termoreglare.
Hipertranspiratia poate fi principala si secundara, aceasta din urma datorandu-se unor leziuni neurologice sau unor maladii tumorale. Hipertranspiratia comuna, numita primara sau idiomatica, cuprinde cele mai cunoscute doua forme, acea sezoniera si acea emotiva. Cele mai multe cercetari arata ca exista o legatura intre situatia psihologica si transpiratie.
Hipertranspiratia emotiva afecteaza in principal mainile, picioarele, si subsuorile si pare a fi cauzata de stresul psihoemotiv; se dezlantuie in timpul zilei si variaza in functie de cresterea temperaturii.
In tratarea acestei disfunctii, clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa utilizeaza injectiile cu toxina botulinica pura de tipul A, aceeasi substanta folosita in medicina estetica impotriva ridurilor.
Efectele toxinei botulinice asupra sistemului nervos sunt cunoscute de aproape un secol, iar produsul este folosit in medicina din anii `60, mai ales in neurologie si oftalmologie. Beneficiile estetice ale Botox-ului sunt cunoscute in eliminarea ridurilor fetei.

Tratamentul impotriva transpiratiei excesive la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca cu toxina botulinica de tipul A(botox) vizeaza blocarea glandelor sudoripare. Solutia de toxina botulinica diluata se injecteaza local intradermic prin intermediul unor ace extrem de fine. Eficacitatea infiltratiilor se manifesta deja dupa doua sau trei zile, adica atunci cand toxina provoaca asa-zisa blocare colinergica.
Redimensionarea transpiratiei indusa de toxina botulinica se va mentine cateva luni pentru ca in cele din urma sa dispara treptat, in functie de doza utilizata si de sensibilitatea fiecaruia. Oricum, in medie glandele sudoripare sunt blocate pana la 8 luni. In general, terapia vizeaza zone cum ar fi axilele, mainile si picioarele.
Transpiratia excesiva a pielii creeza un mediu umed unde germenii si bacteriile pot cauza multiple complicatii dermatologice: micoze cutanee (dermatoizi cu inrosire ce afecteaza regiunile ridurilor cutanee), unghie incarnata, dermatite de contact, pitted keratolysis(infectie a pielii picioarelor).

Va asteptam la clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru o consultatie in legatura cu un tratament cu botox pentru reducerea si eliminarea transpiratiei in exces (un medic specialist va va face o consultatie si va recomanda cea mai buna solutie).
Ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom cauta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Epilare Definitiva   Acid Hialuronic
Epilare Definitiva   Acid Hialuronic