Tratamente botox riduri Cluj Napoca cosmetica faciala intinerire

Clinica si salon cosmetica medicala Symbeauty ofera tratamente faciale cu botox pentru intinerire si eliminare riduri cat si tratamente cu botox pentru intinerire in Cluj Napoca

Intinerire si eliminare riduri in Cluj Napoca cu tratamente Botox

   

Tratament Botox pentru intinerire

Nici o femeie nu doreste sa se confrunte cu certitudinea ridurilor de pe frunte, de sub ochi si din jurul buzelor. Cu toate acestea, fata dumneavoastra se transforma iremediabil cu timpul si in urma factorilor daunatori la care pielea este expusa zilnic (machiaj, oboseala). Din fericire, exista astazi suficiente moduri de a imbunatati aceasta situatie. Chirurgia plastica poate face miracole, insa aceasta interventie invaziva si soldata cu anumite urmari poate fi acum evitata. Tratamentul cu injectii Botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor, pentru tineretea si prospetimea dumneavoastra. La clinica de medicina cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca, va oferim consultanta medicala specializata si va recomandam cel mai potrivit tratamentul cu botox, pentru eliminarea ridurilor si intinerirea pielii.

Imbatranirea pielii
Odata cu varsta, pielea pierde apa si elasticitate si implicit frumusetea si finetea. Colagenul epidermic sereduce si el cauzand schimbarea balantei hormonale, respectiv imbatranirea pielii si aparitia liniilor. Pe langa acesti factori inevitabili, alimentatia, stresul, ingrijirea defectuoasa a pielii contribuie la accelerarea procesului de imbatranire a pielii.
De asemenea, emotiile dumneavoastra, rasul, incruntarea, plansul, lasa riduri de expresie evidente, deoarece solicita miscarea muschilor faciali. Cutele ce apar intre sprancenele noastre sunt de fapt un rezultat a miscarii continue a muschilor.
Ce inseamna tratamentul cu Botox?
Botoxul cosmetic este o toxina botulinica produs de bacteria Clostridium botulinum. Este purificat si moderat in vederea utilizarii in procedurile de infrumusetare. Botulina reduce actiunea muschilor fruntii care cauzeaza aparitia liniilor dintre sprancene. Efectele sale sunt vizibile si spectaculoase pentru o lunga perioada de timp. Este procedura nonchirurgicala, sigura si fara efecte secundare, aplicabila oricaror persoane intre 18 si 65 de ani.
Tratamentul cu Botox cosmetic dureaza cam 10-15 minute de injectare a zonei tratate. Veti observa rezultate vizibile dupa cateva zile de la tratament. Liniile dintre sprancene ar trebui fie sa dispara complet fie sa se estompeze considerabil, iar pielea sa ramana intinsa si ferma. Rezultatele injectiilor cu botox dureaza pana la patru luni dupa procedura cu botoxul cosmetic, conform particularitatilor fiecarei paciente.
Dupa o perioada tratamentul cu botox trebuie reluat, iar rezultatele vor fi tot mai bune.
Tratamentul cu Botox este folosit in special pentru a estompa si elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte si de pe gat.
Va asteptam la clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru o consultatie in legatura cu un tratament cu botox, efectuata de catre un medic specialist.
Ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact iar noi va vom cauta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare pentru o consultatie pentru tratament cu botox.


 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Tratamente Intinerire   Inejctii Dysport - Intinerire
Tratamente Intinerire   Inejctii Dysport - Intinerire