Tratamente laser stelute vasculare si venectazii Cluj Napoca

Centrul de estetica medicala Symbeauty Cluj Napoca ofera tratamente cosmetice laser pentru venectazii cat si tratament laser pentru stelute vasculare si venectazii

Venectazii si stelute vasculare tratamente laser Cluj Napoca

   

Stelute vasculare, Venectazii – tratament LASER

Milioane de femei si de barbati sunt deranjati de aspectul inestetic al venelor paianjen – stelutelor vasculare, de pe fata si de pe picioare. Venele paianjen sunt acele vase mici de sange rosii, albastre sau mov care apar in mod special pe fata si pe coapse.

Terapia cu LASER
Astazi, terapia cu LASER furnizeaza un tratament non-chirurgical sigur si eficient pentru indepartarea venelor paianjen si a celor varicoase.Tratamentul avansat cu laser ne permite sa distribuim o doza precisa de energie catre fiecare vena in parte.Pulsatiile usoare sunt absorbite de vasele de sange,cauzand coagularea si apoi absorbirea lor de catre corp.

Va avea terapia cu LASER efect asupra venelor mele?
Inainte de inceperea tratamentului , specialistul nostru va va examina trecutul medical pentru a determina severitatea afectiunii, tipul de piele, tratamentele anterioare chirugicale sau non-chirurgicale la care ati apelat.

In ce consta tratamentul?
Se identifica vasele de sange care vor fi tratate. Se aplica terapia cu laser de-a lungul vasului de sange, incepand cu cele mai largi. Energia laserului provoaca coagularea vaselor de sange care sunt apoi absorbite de corpul dumneavoastra. Majoritatea pacientilor tratai cu laser au declarat ca, disconfortul manifestat printr-o senzatie de arsura , este minim.

De cate sedinte voi avea nevoie?
Numarul sedintelor variaza in functie de dimensiunea si profunzimea fiecarei vene. Pentru obtinerea rezultatelor optime, de lunga durata, va fi nevoie de mai multe sedinte.

In ce consta perioada de recuperare?
In perioada imediat urmatoare tratamentului , poate fi necesara purtarea unor ciorapi speciali, de sustinere, pentru a mentine o presiune constanta asupra venelor.Vanataile (daca acestea apar) din jurul zonei tratate dispar, de obicei, dupa o saptamana. Desi fiecare vas de sange necesita multiple pulsatii ale laserului, cele mai multe dintre ele vor disparea in 2-6 saptamani.Cheia succesului tratamentului cu laser consta in evitarea bailor fierbinti si a exercitiilor intense.
Pacientii sunt incurajati sa revina la activitatea zilnica imediat., cu indicatia evitarii activitatilor intense in primele 24 de ore.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Eyanna Cosmeteutice   Acid Hialuronic
Eyanna Cosmeteutice   Acid Hialuronic