Riduri eliminare tratamente IPL anti rid Cluj Napoca

Solutii si tratamente cosmetice anti rid la centrul de cosmetica medicala Symbeauty Cluj Napoca pentru eliminare si estompare riduri cu lumina intens pulsata IPL

Symbeauty Cluj Napoca tratamente riduri cu IPL

   

Foto Intinerire IPL

Nimic nu se compara cu o piele neteda,moale si sanatoasa.In timp, soarele,vantul,timpul si hormonii isi pun amprenta asupra tenului nostru. Semnele inaintarii in varsta nu pot fi evitate sau indepartate in intregime, dar pot fi reduse semnificativ.

Procesul de imbatranire cunoaste doua mecanisme importante :
-imbatranirea intrinseca : este un proces fiziologic inevitabil. Tegumentul devine mai subtire, mai uscat, cantitatea de colagen, fibre elastice scade, determinand aparitia ridurilor profunde. Aparitia acestor evenimente este determinata genetic, pentru fiecare persoana in parte, procesul devenind vizibil pentru prima data in jurul varstei de 30-35 ani.
-imbatranirea extrinseca : este secundara expunerii mediului inconjurator. Imbatranirea extrinseca este elementul cheie care determina aspectul exterior mai tanar al unei persoane comparativ cu alta de aceeasi varsta biologica. Elementul cheie al imbatarnirii extrinseci este reprezentat de expunerea la soare, care determina scaderea dramatica a elastinei si colagenului din piele cu aparitia ridurilor si aparitia petelor pigmentare si vasculare. La aparitia acestor semne de imbatranire contribuie si modul de viata, in special fumatul si consumul de alcool.
Inaintarea in varsta, expunerea la soare, stilul de viata si alti factori pot cauza aparitia vinisoarelor, a capilarelor cutanate distruse. Uneori capilarele pot cauza o roseata a tegumentului care poate determina disconfort, jena. De asemenea, expunerea prelungita la soare poate determina aparitia in timp a petelor pigmetare (pistrui) si a ridurilor profunde.
Pacientii isi doresc sa existe o metoda usoara ,rapida si sigura pentru a scapa de rozacee, riduri,pigmentatia neregulara si porii mariti. Din fericire, tehnologia avansata ne permite sa tratam aceste imperfectiuni ale pielii intr-un mod sigur si eficient, nefiind nevoie de o perioada de recuperare.
Progresele in tratamentul pielii mature au continuat sa se perfectioneze de la dermaabraziune la peeling chimic, de la Laser CO2 la alte tratamente Laser avansate. Totusi, toate aceste proceduri exfoliaza stratul exterior protectiv al pielii, necesitand bandaje si o perioada de recuperare relativ lunga.

La ce rezultate ma pot astepta?
Dupa fiecare sedinta veti simti o imbunatatire in textura si nuanta pielii.Veti remarca o reducere in roseata pielii, petele de soare se vor decolara, porii se vor micsora.Ridurile vor disparea treptat pe masura ce colagenul se formeaza sub piele.Aceste imbunatatiri vor continua sa apara cu fiecare sedinta.
Termenul de fotointinerire se refera la tratamentul non-invaziv, non-ablativ, folosind lumina intens pulsata (IPL) a leziunilor pigmentare, a cicatricilor de acnee, determinand o textura fina a pielii, cu un aspect mai tanar, mai placut. Determina reducerea a ridurilor fine, tonifierea si intinderea tenului, stimularea formarii de colagen. Este o metoda sigura si eficienta de ameliorare a semnelor de imbatranire de la nivelul fetei, gatului, mainilor.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Peeling Chimic   Radiofrecventa
Peeling Chimic   Radiofrecventa