Volum buze acid hialuronic tatuaj si machiaj cosmetic semipermanent buze

Injectii cu acid hialuronic pentru volum buze tatuaj si machiaj semipermanent pentru contur buze la clinica de cosmetica Symbeauty Cluj Napoca buze perfecte prin tatutaj semipermanent

Tatuaj semipermanent CLuj Napoca machiaj buze si injectii acid hialuronic pentru volum

   

Buze - Marire Contur

Buze Perfecte

Stralucitoare sau mate, cu aspect umed sau opac, subtile sau indraznete, buzele reprezinta arma esentiala a senzualitatii. Din pacate, nu toate buzele au de la inceput forma, marimea si culoarea perfecta. Clinica Symbeauty Medi Spa va ofera solutii performante pentru corectarea si imbunatatatirea aspectului buzelor.
Indiferent de forma buzelor, odata cu trecerea anilor, pigmentii naturali ai pielii sesterg incetul cu incetul. La centrul de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa putem creea buze mai colorate,mai pline si mai senzuale.

O solutie pentru buze perfecte, recomandata de clinica Symbeauty Medi Spa, este conturul de buze semipermanent, cu ajutorul caruia iregularitatile sunt usor ascunse.
Forma conturului si nuanta finala sunt stabilite impreuna (specialistii Symbeauty Medi Spa propun, tu decizi). Aceasta metoda de pigmentare temporara este realizata cu pigmenti naturali, realizati exclusiv pe baza de plante. Procedura include o consultatie prealabila, prima aplicare a pigmentului urmata de o revenire pentru a intensifica culoarea. Procedura contur buze semipermanent este considerata semipermanenta deoarece ramane fixata in primele straturi ale epidermei pana la reinnoirea naturala a pielii, respectiv intre 3-5 ani, dupa care conturul semipermanent incepe sa se elimine uniform pana la disparitia completa.
Clinica Symbeauty Medi Spa va propune si alte solutii in acest sens precum injectarea cu acid hialuronic pentru definire si volum. Procedura este realizata in conditii sterile si de maxima siguranta de catre specialistii Symbeauty Medi Spa, kit-ul de injectare fiind specific fiecarei doze. Anestezia locala la inceput elimina orice senzatie de disconfort. Rezultatul imediat: buze senzuale, cu volum, naturale si definite estetic, buzele la care ai visat dintotdeauna. Gradul si durata corectiei depinde de caracterul defectului tratat. Consultati-va cu un medic cu experienta pentru administrarea dozajului necesar.
Tratamentele de la Clinica Cosmetica Symbeauty Medi Spa pot corecta orice forma sau simetrie.

Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Epilare Definitiva   Acid Hialuronic
Epilare Definitiva   Acid Hialuronic