Tatuaj si machiaj semipermanent CLuj Napoca contur buze, sprancene si contur ochi

Frumusete speciala prin machiaj semi permanent la centrul de cosmetica medicala Symbeauty Cluj Napoca cat si tatuaje semipermanente la buze , ochi si sprancene

Contur ochi, buze si sprancene tatuaj si machiaj cosmetic semipermanent

   

Tatuaj Semipermanent

Ce este tatuajul semipermanent ?
Machiajul sau tatuajul semipermanent este un tratament non chirurgical care simuleaza aplicarea perfecta a machiajului prin infuzia unica de pigmenti minerali in straturile superficiale de piele.Tatuajul semipermanent evidentiaza diferite linii faciale (contur buze, contur ochi sau sprancene) si are un efect estetic deosebit. Clinica de frumusete Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca ofera tratamente si sedinte de machiaj si tatuaj semipermanent, realizate cu echipamente profesionale, de catre un personal specializat si cu experienta in domeniu. Toate tratamentele de medicina cosmetica efectuate in clinica Symbeauty Medi Spa sunt supervizate de personal medical acreditat in domeniu.

Cui i se potriveste tatuajul semipermanent?
Nu exista restrictii de varsta sau de alt gen cu privire la aplicarea tatuajului semipermanent. Orice femeie poate fi scutita de bataile de cap zilnice cu reconstructia infatisarii. Prin anestezicul aplicat in prealabil, procedura este lipsita de durere si disconfort.

Cat de mult dureaza tatuajul semipermanent ?
Aplicarea unui tatuaj semipermanent dureaza de la o jumatate de ora in sus, in functie de anumiti factori.

Cat timp va dura tatuajul semipermanent ?
Un tatuaj semipermanent poate fi pastrat dela cateva luni pana la un an, dar tipurile de piele si factorii externi au si ei o contributie decisiva in acest sens.

Ce se intampla imediat dupa operatia de tatuaj?
Zonele tratate vor fi initial usor mai inchise, dar se vor deschide la culoarea dorita dupa cateva zile. La o luna dupa tratamentul initial, se stabileste o intalnire cu medicul pentru corectarea eventualelor mici defecte sau a zonelor insuficient pigmentate.

Nu sunteti sigura ca tatuajul semipermanent este pentru dumneavoastra?
La clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca suntem obisnuiti sa apreciem frumusetea din fiecare persoana, prin tratamente si consultatii cosmetice personalizate pentru fiecare client.

Va invitam la clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa pentru o consultatie in vederea unei proceduri de machiaj semipermanent, luand in considerare avantajele si dezavantajele procedurii, durata efectelor, alegerea culorilor si ingrijirea de dupa tratament.
Toate preturile includ consultatie gratuita, un mic test, aplicatie pentru machiajul semipermanent si doua tratamente (in mod normal facute cam dupa 6 –12 saptamani mai tarziu).
Pentru o consultatie va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact, iar noi va vom contact in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Eyanna Cosmeteutice   Inejctii Dysport - Intinerire
Eyanna Cosmeteutice   Inejctii Dysport - Intinerire