Centru cosmetica medicala Cluj Napoca SymBeauty Medi Spa

Clinica si salon cosmetica Cluj Napoca tratamente laser SPA epilare definitiva Symbeauty salon hair style coafor centru cosmetica tratamente coafor si cosmetica epilare definitiva IPL MEDI SPA Cluj Napoca

Clinica de tratamente cosmetice Cluj Napoca Medi Spa SymBeauty

   

Ce este un Spa?

Ideea de SPA trimite cu gandul la proprietatile benefice ale apei reprezentate de catre izvoarele minerale. In acceptiunea moderna, termenul de SPA defineste atat centrele de recuperare a sanatatii cat si cele de infrumusetare – day spa.
Clinica de cosmetica si frumusete Symbeauty Medi SPA este primul centru profesional de cosmetica medicala, coafor si intretinere din Cluj Napoca ce pune la dispozitia clientilor o varietate de servicii traditionale si moderne: fitness, masaj antistres, reflexoterapie, electrostimulare, tratamente corporale, programe personalizate de slabit, tratamente faciale, baie salina cu plante sau alge, piscina cu apa sarata.

In clinica Symbeauty Medi SPA din Cluj Napoca produsele folosite pentru masti, masaje, exfolieri au la baza extracte vegetale, namoluri, alge. La acestea se adauga echipamente moderne de ultima ora pentru diagnoza si analiza cosmetica sau diferite tratamente speciale de cosmetica pentru tonifiere, relaxare, revigorare. Scopul nostru pe termen lung este sava ajutam sa dezvoltati un stil de viata bazat pe armonia intre trup si suflet.
Clinica Symbeauty Medi SPA din Cluj Napoca este compartimentata conform specificului serviciilor pe care le ofera: zona uscata (pentru masaj, tratamente de infrumusetare), zona de tranzit, de relaxare, zona umeda. Tratamentele SPA se desfasoara intr-o atmosfera caracterizata de simplitate, confort si intimitate.
Scurt istoric al Spa - ului
Termenul SPA isi are originea in expresia latineasca sanitas per aquam care se traduce ad literam sanatate prin apa. Istoria spa-ului trebuie cautata in oraselul belgian cu acelasi nume ce a devenit faimos datorita bogatiei de ape termale si minerale cu proprietati curative. Inca din antichitate multe culturi au descoperit ca apa are puteri miraculoase asupra spiritului, mintii si trupului. In prezent centrele Spa utilizeaza procedeele balneare clasice cum ar fi hidrotermoterapia sau hidrokinetoterapia la care se adauga procedurile si tratamentele de estetica faciala si corporala. Toate acesta ajuta la regasirea echilibrului interior si la redobandirea starii de bine.

Cele mai relevante beneficii ale unui centru SPA:
• imbunatatirea circulatiei sangelui si a conditiei fizice
• atenuarea oboselii musculare
• stimularea sistemului imunitar
• calmarea durerilor de cap, a durerilor musculare si articulare
• reducerea anxietatii
• relaxare, revigorare
• vitalitate, armonie, tonus fizic si confort psihic
• eliberarea din corp a toxinelor care cauzeaza dureri la nivelul incheieturilor
• lupta impotriva imbatranirii, a stresului si depresiilor
• descoperirea unui stil de viata mai sanatos
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi SPA din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact, iar noi va vom cauta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Peeling Chimic   Symbeauty MediSpa
Peeling Chimic   Symbeauty MediSpa