Tratamente relaxare si tonifiere Stimulare Electrica

Centrul de cosmetica si tratamente cosmetica SymBeauty Cluj Napoca, tratamente de relaxare si tonifiere a organismului prin stimulare electrica

Relaxare si tratamente cosmetica cluj Stimulare electrica

   

Tratamente Stimulare Electrica

Tratamentul prin electrostimulare da rezultate excelente in domeniile atletic, terapeutic, estetic, de reabilitare medicala, respectiv in cazul tratamentelor cosmetice rapide.
Ca procedura, tratamentul de electrostimulare consta in aplicarea electrozilor autoadezivi sau cu gel pe zonele care trebuie tratate sau antrenate. Departe de a fi un inlpcuitor, antrenamentul cu electro stimulatori trebuie considerat complementar tipurilor clasice de antrenament.
Specialistii de la clinica Symbeauty Medi Spa sunt de parere ca procedura sa nu fie utilizata mai mult de 3 ori pe saptamana pe grupe musculare crescand graduat intensitatea si nivelul.

Stimularea electrica: benefica sau daunatoare?
Stimularea electrica musculara este o metoda revolutionara in masura in care combina pasivitatea cu maxima eficienta musculara.
Folosita deja de multi atleti si sportivi profesionisti, stimularea electrica a devenit in ultima vreme apreciata de o arie tot mai larga de public. Acest lucru se datoreaza extraordinarei sale usurinte in aplicare Cu un minim de efort, stand foarte comod in fata televizorului sau in clinica de tratament, electrostimularea va suplineste in 30 de minute 2 ore de antrenament fizic clasic.

Tratamentul de electrostimulare anticelulitic, impotriva grasimilor, pentru slabire si remodelare corporala oferit de clinica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca va ajuta sa redeveniti mandra de imaginea dumneavoastra in costum de baie. Este o varianta mult mai eficienta decat cremele obisnuite care actioneaza doar la suprafata pielii si au efecte temporare.

Beneficiile tratamentului cosmetic prin electrostimulare
1. stimuleaza tonusul muscular
2. reduce simtitor timpii antrenamentului
3. limiteaza pierderea de energie a muschilor stimulati
4. relaxeaza partea abia tratata sau antrenata
5. dezvolta forta exploziva, rezistenta si elasticitatea
6. produce efecte estetice pozitive si calmante
7. permite desfasurarea linistita unei alte activitati in timpul antrenamentului
Electrostimularea si dezechilibrul muscular
Orice practica sportiva implica actiunea unei serii combinate de muschi. Dezavantajul electrostimularii este ca focalizeaza antrenamentul numai asupra unor muschi specifici riscand, daca nu este folosita in mod corect, aparitia dezechilibrului muscular dintre un muschi si opusul sau.
Pe de alta parte, electrostimularea permite o excelenta reabilitare fizica si recuperarea completa a tonusului muscular al partii lezate in foarte putin timp.
In orice caz tratamentul prin electrostimulare ramane un tratament de maxima eficacitate impotriva problemelor legate celulita si acumularea de grasimi, intrucat obliga fibrele musculare sa arda grasimile si impulsioneaza circulatia limfatica si sanguina.

Reguli de aur pentru o perfecta electrostimulare:
1. nu stimulati muschii cand sunt incordati, obositi sau durerosi.
2. stimulati partile vizate fara a crea dezechilibru in randul muschilor (daca se stimuleaza muschii unui picior, este necesar sa se actioneze si asupra celuilalt picior astfel incat dezvoltarea si tonusul muscular sa fie echilibrate).
3. asociati intotdeauna electrostimularea cu stretching-ul
4. luati in considerare raspunsurile imprevizibile ale muschilor.
5. actionati gradual si nu depasiti limita de toleranta.
6. in general, daca este folosita corect, electrostimularea nu prezinta contraindicatii.
Tratamentele prin electrostimulare efectuate la centrul Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca sunt realizate cu produse profesionale MIA.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru o consultatie si un tratament impotriva celulitei sau a acumularilor de grasimi prin electrostimulare, un tratament cosmetic personalizat sau doar pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice.
Ne puteti trimite un mesaj sau va puteti face o programare prin formularul de contact iar noi va vom cauta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Tratamente Intinerire   Inejctii Dysport - Intinerire
Tratamente Intinerire   Inejctii Dysport - Intinerire