Rezultate machiaj si tatuaj pleoape si buze machiaj semipermanent Cluj

Cele mai bune rezultate pentru tatuaj buze si pleoape cat si machiaj semi permanent in Cluj Napoca la centrul de cosmetica si tratamente cosmetice Symbeauty Cluj Napoca

Tratamente cosmetice si machiaj semipermanent buze si pleoape

   

Machiaj si tatuaj semipermanent, tratament cosmetic la clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa

Indemanarea si experienta artistilor de tatuaje si machiaj din clinica de cosmetica si infrumusetare Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca se afla acum la dispozitia dumneavoastra pentru o infatisare naturala si in acelasi timp sofisticata prin intermediul machiajului semipermanent!
Realizam tatuaje semipermanente pentru redefinirea sau re-desenarea fir cu fir a sprancenelor, conturarea pleoapelor (superioara si inferioara), conturarea si colorarea buzelor, camuflarea cicatricelor, repigmentari, puncte de frumusete (alunite), reconstructii post operatorii sau dupa accident. Machiajul este realizat cu un creion calibrat perfect si controlat de catre un senzor. Procedura nu este dureroasa. Pentru realizarea lui sunt necesare pana la 3 sedinte.

Ochi expresivi
Conturul ochilor si aplicarea acestuia au fost dintotdeauna extrem de importante pentru o infatisare ireprosabila, insa si extrem de greu de obtinut. La clinica Symbeauty Medi Spa, tratamentul si retusul se efectueaza in mod impecabil, in functie de preferintele clientei, de forma, distanta si pozitia ochilor.

Sprancene frumoase
Se stie ca linia estetica a sprancenelor este cea care confera personalitate, expresivitate si armonie, subliniaza frumusetea ochilor si a fetei, dand asadar un accent unic fizionomiei dumneavoastra. Nuanta sprancenelor este de maxima importanta, recomandandu-se sa fie identica sau macar apropiata de culoarea parului.
Clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa utilizeaza o tehnica precisa de reconstructie sau modelare a sprancenelor prin inlocuirea fiecarui fir de par la un nivel micoscopic.

Buze ispititoare
Cea mai directa dovada de senzualitate, buzele reprezinta un atu in sprijinul oricarei femei. Conturul semipermanent al buzelor realizat de specialistii Symbeauty Medi Spa va vor da un plus de incredere si feminitate.

Machiajul semipermanent realizat in centrul de cosmetica Symbeauty Medi Spa are la baza produse profesionale Golden Eye.
Va invitam la clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa pentru o consultatie in vederea machiajului semipermanent, luand in considerare avantajele si dezavantajele procedurii, durata efectelor, alegerea culorilor si ingrijirea de dupa tratament.

Pentru o consultatie va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact, iar noi va vom cauta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.


 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Epilare Definitiva   Fotointinerire IPL
Epilare Definitiva   Fotointinerire IPL