Tratament cosmetic intinerire peeling chimic acnee Cluj Napoca

Centrul de cosmetica Symbeauty ofera tratamente complete anti rid cat si tratamet intinerire si peeling chimic pentru eliminare acnee in Cluj Napoca

Peeling chimic tratament intinerire si antirid tratamente acnee

   

Peeling Chimic - Tratament intinerire

Tratamentul dermato-cosmetic de intinerire prin peeling chimic ( exfolierea chimica ) oferit de departamentul de cosmetica medicala al Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca consta in aplicarea pe fata a unuia sau mai multor agenti exfolianti, cu scopul de a descuama si regenerara tegumentul din straturile profunde ale pielii.

Astfel aspectul facial se modifica, devenind neted si catifelat, se remarca intinerirea tenului si relativa estompare a tuturor imperfectiunilor fetei.
Desigur, peelingul nu poate inlocui un lifting chirurgical, dar poate fi asociat cu acesta, in cadrul unor programe mai complexe de intinerire, sum sunt cele oferite la clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca. Inca de la primul tratament, apar modificari subtile, un aspect mai luminos, mai sanatos al pielii iar mai tarziu se poate sesiza imbunatatirea generala a texturii pielii.
Pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune, tratamentul de peeling poate fi efectuat in 2-4 sedinte pe o perioada cuprinsa intre 1-6 luni. Procedeul nu necesita anestezie si are rezultatul unui lifting nechirurgical de intindere si intinerire a tegumentului facial. Cicatricile postacneiforme de la nivelul fetei sufera o atenuare de cel putin 50 % dupa un peeling chimic.

Avantajele peelingului oferit de Symbeauty Medi Spa:
• Repara discromiile sau hipercromiile cutanate ale pielii cauzate de expunerea la soare, lampi cu raze UV
• Transforma tenul fumatorilor intr-un ten ca cel al nefumatorilor (in ziua tratamentului este recomandat sa nu se fumeze si sa se evite locurile in care se fumeaza).
• Diminueaza aspectul ciudat al liniilor verticale dintre nari si regiunea buzei superioare
• Atenueaza ridurile, santurile nasolabiale, santurile verticale intersprancenoase
• Atenueaza cicatricile si reduce hipertrofia si hipercromia lor.
• Atenueaza ridurile foarte fine.

Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat si pentru a consulta oferta completa de servicii.
De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Peeling Chimic   Tratamente Peeling Chimic
Peeling Chimic   Tratamente Peeling Chimic