Tratament anticelulita mezoterapia Cluj Napoca reducere strat grasime corp

Tratamente pentru eliminare grasime coapse in Cluj Napoca prin mezoterapie la centrul de cosmetica Symbeauty Cluj Napoca cat si sedinte de mezoterapier pentru eliminare celulita

Symbeauty Cluj Napoca mezoterapie tratamente anticelulita si reducere strat grasime

   

Mezoterapia - tratament anticelulita

Mezoterapia este o metoda des folosita in medicina cosmetica cu rezultate deosebite in tratamentul celulitei si a grasimii. La clinica de infrumusetare Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca puteti beneficia acum de cele mai noi si profesioniste proceduri in domeniu. Mezoterapia consta in injectarea unor substante homeopate (medicamente, vitamine) in stratul de grasime si tesutul mijlociu al epidermei. Este stimulat in felul acesta drenajul limfatic si circulatia sangelui la nivelul epidermei. Procedeul nu implica durere, iar specialistii de la Symbeauty Medi Spa il efectueaza in conditii de maxima siguranta.
O sedinta de mezoterapie dureaza aproximativ 10 minute, de-a lungul unei perioade de 4-8 saptamani.
Dupa dezinfectarea prealabila a zonei tratate: membre, coapse, abdomen, fese, se aplica cantitati mari de gheata, in pungi sterile, pentru ca temperatura sa scada suficient de mult, astfel incat sa se produca o anestezie de suprafata. Cand zona este amortita se incepe procedura propriu-zisa, prin injectarea unui cocktail de substante cu vitamine si medicamente in piele folosind mai multe ace fine montate intr-un dispozitiv special, care ajunge direct in "inima" celulitei. Substantele injectate dizolva tesutul adipos si topesc seturile de colagen care dau aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii.
• Aparatul cu care se efectueaza injectiile prezinta un dispozitiv special pentru diminuarea durerii
• Ameliorarea celulitei si a grasimii se poate observa dupa primele sedinte
• O data cu celulita se trateaza si senzatia de greutate in picioare
• Se imbunatateste circulatia la nivelul zonei cu probleme
• Riscurile sunt minime, efectele secundare posibile fiind doar reactiile alergice la substantele utilizate, pentru care in prealabil se fac analize.
Dupa cateva sedinte deja talia si a coapsele pierd in centimetri, iar pielea isi recapata tonicitatea si elasticitatea.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau doar pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Tratamente Intinerire   Eyanna Cosmeteutice
Tratamente Intinerire   Eyanna Cosmeteutice