Symbeauty Cluj Napoca tratamente spa piele anti celulita

Tratamente pentru celululita si afectiuni piele la centrul de cosmetica medicala Sym Beauty Cluj Napoca

Solutii si tratament medi spa anti celulita in Cluj Napoca la clinica de cosmetica Sym Beauty

   

Spa - Tratamente Piele Cluj Napoca

Clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa va prezinta o gama moderna si variata de tratamente si servicii. Imbinand tehnologia medicala moderna cu tratamente naturiste clasice, rezultatele obtinute sunt remarcabile. La clinica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca va puteti rasfata si regasi frumusetea si echilibrul. Fiecare nevoie cosmetica pecare o aveti va beneficia de cele mai eficiente si inovatoare tratamente si programe. Trtamentele spa pentru piele utilizeaza produse de calitate superioara, iar dotarile centrului nostru aduc un plus de profesionalism si eficacitate.
De asemenea, centrul de cosmetica Symbeauty Medi Spa ofera o varietate de tratamente si produse pentru eliminarea celulitei si a acumularilor de grasime, dintre care mentionam: tratamente anticeluluitice pe baza de alge marine, ceai verde, argila, namol, cafeina,ciocolata.Una dintre surprizele pregatite de specialistii nostri pentru dumneavoastra este tratamentul prin vinoterapie care combina intr-un mod inovator terapia cu alge marine cu vinoterapia, o tehnica revolutionara cu rezultate spectaculoase.
Multe solutii exista si impotriva cicatricilor si la centrul nostru din Cluj Napoca – Symbeauty Medi Spa. Prin intermediul unor metode moderne si inovatoare: operatie cu laser, tratament prin ultraviolete sau ultrasunete ori clasicul masaj, grija dumneavoastra pentru vergeturi sau cicatrici va fi uitata.
Orice femeie stie ca exfolierea si tonifierea constituie un pas important pentru sanatatea si frumusetea pielii. Inalturarea celulelor moarte se realizeaza printr-un procedeu delicat, iar cremele si uleiurile pe care le folosim sunt pe baza naturala, redand pielii rasfatul. Clinica Symbeauty Medi Spa a pregatit programe de tratament prin balneoterapie: pentru reinnoirea celulara a pielii, reglarea secretiei glandelor sebacee, tratarea celulitei, revitalizarea si tonifierea tesuturilor pielii. Rezultate dintre cele mai spectaculoase dau si tratamentele antiiacneice oferite in cadrul clinicii noastre.
Pentru a va regasi silueta si supletea, aveti la dispozitie programe pentru slabit, detoxifiere a corpului si a pielii, precum si programe complexe pentru stimularea circulatie sanguine, eliminarea grasimilor si a caloriilor.
Centrul Symbeauty Medi Spa utilizeaza produsele profesionale Bruno Vasari in tratamentele cosmetice pentru piele.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentu un tratament cosmetic personalizat sau pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact iar va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Inejctii Dysport - Intinerire   Tratamente Peeling Chimic
Inejctii Dysport - Intinerire   Tratamente Peeling Chimic