Salbire masaj vacuumatic anticelulita Cluj Napoca salon slabit

Clinica si salon cosmetica Cluj Napoca sedinte de masaj vacuumatic pentru slabire rapida cat si masaj cu vacuum pentru eliminarea celulitei in CLuj Napoca la centrul Symbeauty

Symbeauty Cluj Napoca salon masaj vacuumatic anticelulita si slabit

   

Masaj Vacuumatic Cluj Napoca

Se stie ca apa, aerul, masajul si energia solara au fost din cele mai vechi timpuri unele dintre cele mai sigure mijloace de profilaxie si tratament pentru majoritatea bolilor, conferind forta si frumusete corpului omenesc.
Clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa este acum in masura sa va prezinte o metoda revolutionara pentru eliminarea celulitei si a kilogramele in plus: masajul vacuumatic.
Masajul vacuumatic are multiple influente benefice asupra organismului uman. Pe langa efectul cosmetic, de slabire, beneficiati de avantaje precum: intensificarea ciculatiei sanguine, stimularea proceselor metabolice si trofice ale tesuturilor, resorbtia cicatricelor, imbunatatirea functionarii musculare si nervoase, aducerea in limite normale de functionare a organelor bolnave si actiune antialgica.
Vacuum-ul actioneaza direct in vederea aspectului neted, catifelat al pielii, stimuleaza schimburile celulare si estompeaza in mod considerabil aspectul de coaja de portocala. In plus, aceasta procedura reduce retentia de apa si impulsioneaza circulatia limfatica si venoasa, deci efectul sau se resimte si in profunzimea tesuturilor.
De fapt, pe langa modificarea proceselor metabolice locale, masajul vacuumatic stimuleaza si fortele de aparare ale organismului legate de reflexe si reactii adaptive.
In orice caz, organismul raspunde direct la aceasta terapie iar schimbarile de la nivelul celulelor, tesuturilor, organelor, sistemelor de comanda si coordonare sunt rapid vizibile. Aceasta se datoreaza faptului ca reactiile nervoase si reflexogene antreneaza un set intreg de alte mecanisme fiziologice, de obicei mai inerte.

Clinica Symbeauty Media Spa va recomanda efectuarea terapiei prin vacuum zilnic sau o data la doua zile. Numarul mediu de sedinte este de circa 10-12, iar conform estimarilor masajul vacuumatic este cu atat mai eficace, cu cat este aplicat in faza functional-reversibila a bolii.
Nu este niciodata prea tarziu sa declansati lupta impotriva celulitei si a kilgramelor in plus. Masajul vacuumatic poate fi folosit independent, sau in combinatie cu alte masaje, precum cel occidental classic, sau chiar acupunctura. De toate acestea puteti beneficia intr-o ambianta agreabila la centrul Symbeauty Medi Spa. Salonul de infrumusetare, tratamentele de slabire si diversitatea masajelor va sunt la indemana pentru a va bucura in orice anotimp de corpul si starea de bine a organismului dumneavoastra!
Tratamentele cu vaccum din centrul Symbeauty Medi Spa sunt efectuate cu produse si echipamente profesionale General Project, care prezinta efecte vizibile si de durata in tratamentul celulitei. Ca si tratamente alternative, clinica Symbeauty Medi Spa va propune de asemenea sedinte de tratamente cu ultrasunete si fototerapie.
Contraindicatii: femei insarcinate, femei care au suferit interventii chirurgicale (inclusiv cezariana) cu mai putin de 3 luni in urma, persoane cu boli de piele, persoane cu vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau doar pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Epilare Definitiva   Fotointinerire IPL
Epilare Definitiva   Fotointinerire IPL