Salon Cluj Napoca anticelulita masaj relaxare si antistres

Sedinte de masaj impotriva celulitei in Cluj Napoca la centrul Symbeauty cat si masaje antistres si relaxare realizate de profesionisti in Cluj Napoca, cele mai relaxante sedinte de masaj de relaxare si tonifiere musculara

Salon masaj relaxare si masaje anticelulitic in Cluj Napoca

   

Masaj Relaxare

Cea mai buna modalitate de a calma durerea este efectuarea unui masaj profesionist. De relaxare, terapeutic sau anticelulitic, masajul are efecte excelente contra stresului, oboselii sau pur si simplu pentru a induce senzatia de relaxare. Specialistii de la clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa au pregatit diferite metode de relaxare si tratament prin intermediul unui masaj de cea mai buna calitate.
Date fiind standardele de frumusete ale oricarei femei, consideram ca o atentie importanta trebuie acordata masajului anticelulitic, utilizat in sedinte independente sau ca element auxiliar in tratamente mai complexe. Acest tip de masaj estompeaza efectele nedorite ale sedentarismului si indeparteaza surplusurile de tesut adipos de pe corp. Prin masaj, substantele nutritive continute in creme si produse profesionale sunt preluate de sange prin vasele periferice. Rezultatele pentru sanatate, metabolism si frumusete merita enumerate aici: eliminarea mai usoara a grasimilor din organism, imbunatatirea circulatiei periferice, ameliorarea digestiei, cresterea vitalitatii, pierderea catorva centimetri in circumferinta abdomenului sau coapselor.
Masajul de relaxare terapeutic se efectueaza prin miscari ferme, pe tot corpul, in scopul stimularii circulatiei sanguine. Acesta are un puternic efect tonifiant asupra intregului organism, contribuie la reducerea stresului, eliminarea toxinelor din organism si atenuarea durerilor musculare.

O alta practica de masaj utilizata in centrul cosmetic Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca o reprezinta reflexoterapia. Acrasta implica masarea delicata a unor puncte cheie de la extremitatile corpului: picioare, maini, urechi, cutie craniana. Aceasta tehnica se bazeaza pe presupunerea ca exista o legatura semnificativa intre extremitati si celelalte parti si organe ale corpului. Reflexologia actioneaza asupra nivelului de stres, amelioreaza migrenele, stabileste echilibrul emotional si trateaza o gama larga de afectiuni ale corpului. Ea se concentreaza indeosebi pe factorul psihic care determina in mare starea de bine si de incredere.
La clinica Symbeauty Medi Spa va oferim o oaza de armonie fizica si psihica intr-o lume marcata de stres si de viteza.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau doar pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Tratamente Peeling Chimic   Symbeauty MediSpa
Tratamente Peeling Chimic   Symbeauty MediSpa