Tratamente cosmetice decorative machiaj semi permanent tatuaj cosmetic

Clinica si salon cosmetica Cluj Napoca tratamente cosmetice la preturi competitive tatuaj si machiaj cosmetic semi permanent

Cosmetica decorativa si tatuaj si machiaj semipermanent SymBeauty

   

Machiaj si tatuaj cosmetic semipermanent

Cosmetica decorativa
Din respect pentru clientele noastre si la curent cu ultimele trenduri in materie, clinica cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca foloseste pentru serviciile de machiaj o gama de produse profesionale revolutionare - Libre by Lorenzzo – celebre deja in teatru sau televiziune. Produsele contin extracte naturale, rezista pe piele pana la 10-12 ore si se caracterizeaza printr-o coloristica foarte diversa, care contribuie la estomparea imperfectiunilor si la evidentierea calitatilor naturale ale fiecarei femei.
Machiaje semipermanente
Principalul avantaj al acestui serviciu de infrumusetare consta in enorma economie de bani si de timp. Machiajele semipermanente va dau posibilitatea sa aratati impecabil inca din primul minut in care va treziti, sa mergeti la sala fara frica de transpiratie, sa va pastrati aspectul intact chiar in conditii de ploaie sau de plaja, sa scapati de rutina zilnica a machiajului si sa obtineti forma perfecta a buzelor, ochilor sau sprancenelor. Spuneti adio urmelor lasate pe pahare, conturului care se intinde, buzelor colorate inegal, rimelului care curge si bucurati-va de plaja, vara, iarna, munca, fitness, petreceri, de zi si de noapte! De asemenea, in opinia specialistilor de la Symbeauty Medi Spa, un machiaj semipermanent reprezinta solutia ideala in cazul in care tenul dumneavoastra este sensibil, sunteti alergica la machiaje sau pur si simplu v-ati saturat sa parcurgeti aceleasi operatiuni de infrumusetare zi dupa zi.
Ce este un machiaj semnipermanent?
Machiajul semipermanent, numit si dermografie, este un desen realizat pe piele prin tatuare, cu pigmenti colorati care se introduc in straturile superioare ale epidermei (este, deci, o tactica non-invaziva) si care raman pe piele o perioada determinata, de obicei cativa ani. Micro-pigmentarea (sau implantul micro-pigmentar) da rezultate remarcabile in redefinirea sprancenelor, conturarea pleoapelor, conturarea si colorarea buzelor, camuflarea cicatricilor si a punctelor de frumusete (alunite), in reconstructiile post-operatorii sau post-accident.
Cu ce se realizeaza un machiaj semipermanent?
Trebuie sa stiti ca licenta de utilizare a acestei metode se acorda in concordanta cu reguli foarte stricte privind pregatirea viitorilor practicieni sub indrumarea unor traineri specializati. Procedura standard include o consultatie prealabila, iar prima aplicare a pigmentului poate fi urmata de o revenire in cazul in care doriti intensificarea culorii. Machiajul semipermanent ramane fixat in primele straturi ale epidermei pana la reinnoirea naturala a pielii, respectiv intre 3-5 ani, dupa care incepe sa se elimine uniform pana la disparitia completa.
Cine isi poate face un machiaj semipermanent?
Oricine, indiferent de varsta, pentru accentuarea trasaturilor naturale sau pur si simplu pentru a arata impecabil in fiecare zi. Machiajul semipermanent este de asemenea recomandat persoanelor active, sportivilor, persoanelor alergice la cosmetice, celor cu vederea slabita sau celor pentru care aplicarea machiajului reprezinta o problema, celor care au nevoie de reconstructii, redefiniri sau camulflari ale unor imperfectiuni.
Unde se poate aplica un machia semipermanent?
Sprancenele reprezinta o problema cosmetica in conditiile in care de cele mai multe ori ele cresc neregulat, asimetric, iar alteori se intampla sa lipseasca aproape integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf poate fi o solutie pe termen scurt, insa dezavantajele acestui tip de aplicare sunt evidente. Pe de alta parte, machiajul semipermanent al sprancenelor foloseste culori adecvate si o tehnica speciala ce reproduce firul de par. Specialistii de la Symbeauty Medi Spa se vor ocupa de forma si densitatea sprancenelor dumneavoastra, in concordanta cu aspectul general al fetei.
Buzele vorbesc despre dumneavoastra prin intermediul formei, marimii, culorii acestora. Machiajul semipermanent pentru buze realizat la clinica Symbeauty Medi Spa ascunde neregularitatile sau creeaza cu usurinta efecte de marire si micsorare a buzelor. Mai mult, la Symbeauty Medi Spa puteti alege intre 12 nuante de pigment pentru buze, in colaborare cu esteticiana noastra. Puteti lua in considerare si faptul ca un machiaj semipermanent constituie o baza excelenta pentru aplicari ulterioare, intrucat pigmentul se afla in primele straturi ale epidermei, iar rujul sau lip-glossul aplicat deasupra nu isi modifica nuanta.
Conturul ochilor se aplica pe pleoapa inferioara sau pe cea superioara si confera expresivitate deosebita privirii dumneavoastra. Specialistii Symbeauty Medi Spa va prezinta mai multe variante: un contur fin, delicat si romantic sau unul pronuntat, dramatic, urmand ca dumneavoastra sa alegeti cea mai buna solutie in functie de conturul fetei, de stil, look sau preferinte. Recurgeti cu incredere la machiajul semipermanent pentru a merge linistite la sauna, piscina, fitness, la cocktailuri, in cazul in care purtati ochelari, aveti tenul sensibil sau sunteti alergica la cosmeticele obisnuite.
Tatuajele medicale pot camufla vergeturile, cicatricile sau petele de pe piele aparute in urma unor varii afectiuni, dar pot fi folosite si in scop pur estetic, in cazul ochilor, buzelor, sprancenelor. Un tip aparte de interventie de acest gen il reprezinta reconstructia areolei mamare extirpata pentru interventii chirurgicale.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Tratamente Intinerire   Eyanna Cosmeteutice
Tratamente Intinerire   Eyanna Cosmeteutice