Tratament micropigmentatie machiaj Cluj tatuaj cosmetic

Sedinte de micropigmentatie si tatuaje cosmetice in Cluj Napoca la centrul cosmetic Sym Beauty, coafor profesional si sedinte de tratamente cosmetice

Coafor cluj napoca si tatuaj comsmetic prin micropigmentatie

   

Machiaj si tatuaj cosmetic Cluj

Denumit si micropigmentatie, machiajul semi-permanent este o procedura cosmetica ce intensifica si evidentiaza diferite elemente ale fetei, cum ar fi buzele sau sprancenele. Machiajul semipermanent este executat cu ace si pigmenti sau vopsea si are o durata de viata mult mai mare decat un machiaj normal. Acesta rezista la actiunea factorilor externi pentru o perioada de timp relativ determinata.
Machiajul semipermanent va disparea, deoarece pigmentul pentru machiaj este introdus doar in partile superficiale ale pielii, cam in decurs de doi, trei ani. Sprancenele, ochii si conturul buzelor sunt zonele principale pentru machiajul semipermanent. Sprancenele rare, din nastere sau ca rezultat al pensarii exagerate, sprancenele scurte, neuniforme sau neregulate sau cicatricile in arcada si sprancenele lipsa pot fi corectate prin machiajul semipermanent.
Clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca utilizeaza pentru sedintele de machiaj semipermanent doar echipamente profesionale de ultima ora, prin intermediul unui personal specializat si cu experienta in domeniu. Toate tratamentele de medicina cosmetica efectuate in clinica Symbeauty Medi Spa sunt supervizat de personal medical acreditat in domeniu.

Machiajul semipermanent confera ochilor un caracter special, defineste linia sprancenelor si creeaza armonios o linie subtire apropiata de genele de sus si cele de jos. In cazul oamenilor fara gene reale, machiajul semipermanent ofera o estetica a ochilor foarte apropiata de realitate. Forma si conturul buzelor pot fi imbunatatite si evidentiate iar imperfectiuni ca buza arcuita, plata sau asimetrica, pot fi corectate cu usurinta prin machiajul semipermanent.
Tehnic, machiajul semipermanent este o procedura manuala, realizata neinvaziv sau cu injectii. In timpul realizarii procedurii se aplica o anestezie locala pentru a proteja zona.Toate produsele si pigmentii utilizati in machiajul semipermanent la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa sunt avizate si nu prezinta riscul unor efecte secundare sau adverse. Machiajul semipermanent este ideal pentru persoanele care duc o viata activa, pentru cele care sunt alergice la cosmetice si machiaj clasic, pentru cele care intampina greutati in aplicarea machiajului sau pentru cele care poarta lentile de contact.

Va invitam la clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa pentru o consultatie in vederea machiajului semipermanent, luand in considerare avantajele si dezavantajele procedurii, durata efectelor, alegerea culorilor si ingrijirea de dupa tratament.
Pentru o consultatie cosmetica pentru un tatuaj semipermanent va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact, si va vom contact in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Botox, Dysport - Intinerire   Acid Hialuronic
Botox, Dysport - Intinerire   Acid Hialuronic