Tratament maini si machiaj semipermanent tatuaj Cluj Napoca

Centrul de cosmetica si tratamente cosmetice Sym Beauty Cluj Napoca oferta o gama completa de tratamente si servicii pentru tatuaj semi permanent si machiaj

Tatuaje Cluj Napoca sedinte de machiaj semipermanent

   

Machiaj Semipermanent in Cluj Napoca

Ce este machiajul semipermanent ?
Machiajul sau tatuajul semipermanent este un tratament non chirurgical care simuleaza aplicarea perfecta a machiajului prin infuzia unica de pigmenti minerali in straturile superficiale de piele.Tatuajul semipermanent evidentiaza diferite linii faciale (contur buze, contur ochi sau sprancene) si are un efect estetic deosebit. Clinica de frumusete Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca ofera tratamente si sedinte de machiaj si tatuaj semipermanent, realizate cu echipamente profesionale, de catre un personal specializat si cu experienta in domeniu. Toate tratamentele de medicina cosmetica efectuate in clinica Symbeauty Medi Spa sunt supervizate de personal medical acreditat in domeniu.

Cui i se potriveste machiajul semipermanent?
Nu exista restrictii de varsta sau de alt gen cu privire la aplicarea tatuajului semipermanent. Orice femeie poate fi scutita de bataile de cap zilnice cu reconstructia infatisarii. Prin anestezicul aplicat in prealabil, procedura este lipsita de durere si disconfort.

Cat de mult dureaza machiajul semipermanent ?
Aplicarea unui tatuaj semipermanent dureaza de la o jumatate de ora in sus, in functie de anumiti factori.

Cat timp va dura un machiaj semipermanent ?
Un tatuaj semipermanent poate fi pastrat dela cateva luni pana la un an, dar tipurile de piele si factorii externi au si ei o contributie decisiva in acest sens.

Ce se intampla imediat dupa operatia de machiaj?
Zonele tratate vor fi initial usor mai inchise, dar se vor deschide la culoarea dorita dupa cateva zile. La o luna dupa tratamentul initial, se stabileste o intalnire cu medicul pentru corectarea eventualelor mici defecte sau a zonelor insuficient pigmentate.

Nu sunteti sigura ca machiajul semipermanent este pentru dumneavoastra?
La clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca suntem obisnuiti sa apreciem frumusetea din fiecare persoana, prin tratamente si consultatii cosmetice personalizate pentru fiecare client.

Va invitam la clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa pentru o consultatie in vederea unei proceduri de machiaj semipermanent, luand in considerare avantajele si dezavantajele procedurii, durata efectelor, alegerea culorilor si ingrijirea de dupa tratament.
Toate preturile includ consultatie gratuita, un mic test, aplicatie pentru machiajul semipermanent si doua tratamente (in mod normal facute cam dupa 6 –12 saptamani mai tarziu).
Pentru o consultatie va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact, iar noi va vom contact in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Tratamente Peeling Chimic   Radiofrecventa
Tratamente Peeling Chimic   Radiofrecventa