Slabire electrolipoliza srenaj limfatic reducere strat grasime corp Cluj Napoca

La centrul de cosmetica medicala Symbeauty Cluj Napoca va oferim tratamente pentru slabire si reducere a stratului de grasime prin electrolipoliza si tratament combinat cu drenaj limfatic pentru reducere a stratului de grasime

Reducere strat grasime cat si drenaj limfatic pentru slabire Cluj Napoca

   

Electrolipoliza

Electrolipoliza este un procedeu bazat pe microcurenti care ataca celulele grase inactive, stocate în depozite de grasime, fiind, din aceasta privinta, cea mai eficienta procedura noninvaziva. Un efect similar l-ar avea eventual liposuctia, operatie chirurgicala, care presupune anestezie si toate riscurile aferente. Grasimea inactiva din depozitele de grasime care a fost mobilizata prin electrolipoliza trebuie eliminata din corp, iar aceasta se produce prin DRENAJ LIMFATIC.
Rezultatele unui tratament combinat de electrolipoliza si drenaj limfatic sunt remarcabile:
• pierdere în kilograme din masa grasa, nu din continutul de apa sau masa musculara (pâna la 1 kg la prima sedinta);
• pierdere în cm (1,5 cm la prima sedinta si pâna la 8 cm dupa o cura de 10 sedinte);
• micsorarea procentului de grasime din corp;
• neafectarea sistemului muscular.
Pentru obtinerea unor rezultate de durata specialistii Symbeauty Medi Spa recomanda cure de câte 10 sedinte de electrolipoliza combinate cu 10 sedinte de drenaj limfatic.
Ca alternativa simpla la liposuctie, ca varianta mult mai eficienta decat cremele ce actioneaza doar la suprafata pielii, avand rezultate indiferent de varsta, electrolipoliza este arma secreta in lupta pentru o silueta perfecta. E un tratament spa introdus in premiera in Cluj Napoca de clinica Symbeauty Medi Spa.

Unde puteti beneficia de tratament si slabire cu electrolipoliza ?
Terapia prin electropoliza combinata cu drenajul limfatic este un sistem revolutionar disponibil in clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca. Cantitatea de grasime eliminata prin acest procedeu variaza in functie de mai multi factori, dar cele mai multe persoane slabesc imediat dupa primul tratament cu elecropoliza.

Cum actioneaza tratamentul cu electrolipoliza ?
Acest tratament actioneaza asupra celulitei si excesului de grasime prin bombardarea tesuturilor corpului cu emisii de curenti micro-stimulati polarizati prin intermediul electrozilor pozitionati paralel cu zonele vizate. La nivel local electrolipoliza exercita o actiune specific lipolitica asupra zonei de tratat, stimuland procesul de schimb si apoi reducand volumul si densitatea masei de grasimi. Faciliteaza procesul natural de ardere al grasimilor cu un consum mai mare de energie si imbunatateste deficitul nutritional al tesutului “rece” adipos. Obiectivele noastre sunt: decuparea si distrugerea grasimilor in profunzime, defibrarea tesuturilor fibroase, tratarea „vergeturilor” de o maniera moderna si eficienta.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament cosmetic personalizat sau doar pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Tratamente Peeling Chimic   Symbeauty MediSpa
Tratamente Peeling Chimic   Symbeauty MediSpa