Drenaj limfatic Cluj Napoca slabire rapida si tratamente slabit

La centrul de cosmetica medicala Symbeauty va oferim solutii de slabire rapida prin drenaj limfatic si tratamene slabit in Cluj Napoca prin drenarea limfei si slabire

Slabire tratament drenaj limfatic Cluj Napoca Symbeauty tratamente cosmetice

   

Drenaj Limfatic - Slabire Rapida

Ce este drenajul limfatic?
Pe langa inima, artere, vene, sistemul limfatic are o mare importanta in buna functionare a organismului nostru, protejandu-l de diferite infectii. Lichidul dintre celule (interstitial), iesit din vase ca urmare a pomparii sangelui, nu mai poate intra inapoi in vasele de sange, de aceea el trebuie drenat pentru a preintampina acumularile si umflarile.
Cum dreneaza limfa?
Spre deosebire de aparatul circulator, sistemul limfatic nu beneficiaza de o pompa, avandu-si originea in capilare. Vasele limfatice au foarte multe valve unidirectionale pe interiorul lor, astfel cand limfa trece de o valva ea nu mai poate da inapoi. Exista de fapt o valva pentru fiecare loc de varsare a celor doua ducte limfatice mari pentru a impiedica sangele sa patrunda in sistemul limfatic.
Vasele limfatice au peretii atat de subtiri incat pot profita de miscarile tesuturilor din jur: limfa de la nivelul gleznei urca spre cisterna cili, vasul limfatic fiind practic muls de contractiile muschilor gambei si mai apoi ai coapsei. De aceea medicii recomanda miscarea ca mijloc de prevenire a edemelor membrelor inferioare. Acesta este de fapt si mecanismul care explica eficienta masajelor in cresterea drenajului limfatic.
Drenajul se efectueaza prin presiuni usoare asupra lanturilor de ganglioni limfatici. Beneficiile acestei proceduri constau in reducerea depunerilor de grasime si a celulitei, detoxifierea organismului, reducerea edemelor si stimularea sistemului imunitar.
Cu totii stim ca in lipsa exercitiului fizic muschii se atrofiaza, caloriile nu se mai consuma, ci se depun sub forma de aripioare, sistemul limfatic nu dreneaza suficient si tesutul subcutan, deja impanat cu celule grase, retine apa. Asa se explica celulita nedorita de la suprafata pielii coapselor, feselor, soldurilor sau burtii.
Exista solutii pentru cei fara chef de sport?
Bineinteles, pentru a fi in forma, ideal ar fi sa tineti o dieta atent controlata, sa va hidratati corecta si sa practicati cat mai mult sport. In felul acesta creste drenajul limfatic, se consuma depozitele adipoase si se da contur sportiv grupelor musculare.
Pe de alta parte, sedintele de electrostimulare pot inlocui acest program, lucrandu-va diferite grupe musculare, fara ca dumneavoastra sa trebuiasca sadeouneti cel mai mic efort. Muschii se vor contracta la stimulul electric extern, isi vor dezvolta volumul, dar, desigur, nu veti mai beneficia de travaliul cardiovascular si de endorfinele descarcate de activitatea fizica.
Contraindicatii: Implante metalice, Stimulator cardiac, sterilet metallic, Boli de piele, Epilepsie, Sarcina, Ciclul menstrual, La mai putin de 1/2 ora de la servirea mesei;
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru o consultatie in vederea drenajului limfatic.
Ne puteti trimite un mesaj sau contacta prin formularul de contact iar noi va vom cauta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Botox, Dysport - Intinerire   Fotointinerire IPL
Botox, Dysport - Intinerire   Fotointinerire IPL