Creme si cosmetice personalizate tratamente Cluj Napoca

Centrul de cosmetica si tratamente Symbeauty Cluj Napoca va ofera o gama completa de creme si tratamente cosmetice personalizate pentru toate tipurile de ten

Tratament ten cosmetice personalizate Cluj

   

Cosmetice Personalizate

In general, fiecare femeie este obligata sa respecte ritualul zilnic de intretinere a tenului:demachiere, tonifiere, hidratare. Cu toate acestea, diferentele individuale in privinta tipului de ten sau a tratamentului corespunzator de intretinere fac ca orice femeie sa aiba nevoie sa-si adapteze gama de produse recomandata. Constituirea unui set de cosmetice personalizate va garanteaza un raspuns adecvat si multumitor pe tenul dumneavoastra si de asemenea va scuteste de cheltuieli suplimentare, ca atunci cand constatati ca nici o crema nu mai functioneaza.
Categoriile in care se impart cremele in functie de tipul de ten sunt variabile: normal, gras, uscat, mixt, sensibil, deshidratat, cuperozic, matur. Aceasta impartire ofera o buna ghidare atunci cand trebuie sa va alegeti crema de fata, ea nu este insa suficienta deoarece astazi tot mai multe femei prezinta tipuri combinate de ten. Pretul si chiar firma producatoare sunt mai putin importante cand vine vorba sa identificam cosmeticele personalizate care sa aiba cel mai bun efect pe pielea noastra. Din pacate, in decursul vietii, tenul sufera numeroase transformari, iar dumneavoastra nu puteti avea garantia ca crema potrivita la o anumita varsta va merge la fel de bine si peste cativa ani.
Produsele cosmetice personalizate reprezinta in cele din urma cea mai buna solutie pentru a va adapta achizitiile la necesitatile in schimbare ale tenului dumneavoastra. Prin testarea anumitor parametri care estimeaza nevoile pielii sau gradul de hidratare al acesteia, prin intermediul unor fotografii cu rezolutie mare inainte si dupa folosirea produsului recomandat, se determina crema, demachiantul, lotiunea tonica, crema de corp, sapunul sau samponul perfect pentru dumneavoastra.
Un chestionar cuprinzand masuratori de hidratare, sebum si elasticitate, diagnosticheaza tipul pielii si recomanda un set de produse de ingrijire (de la produse de curatare pana la ingrijire de zi sau de noapte, ingrijire suplimentara si recomandari de dieta) atat pentru barbati cat si pentru femei. Estimarea continutului de melanina permite determinarea ecranului solar adecvat si a produselor de dupa plaja, luand in considerare unde, cand si cat timp se expune o persoana la soare, conform indexului UV.
Parametrii masurati in cazul ingrijirii parului vizeaza:
• HIDRATAREA
• SEBUMUL (grasimea)
• PH-UL PIELII
• ELASTICITATEA
• TEMPERATURA PIELII
• STRUCTURA PIELII
Camerele video speciale pentru piele ofera o imagine elocventa asupra pielii si parului
Camerele arata o suprafata a pielii de 6x8 mm si monitorizeaza:
• Textura pielii (finete, asprime)
• Descuamarea (caracterul solzos)
• Impuritatile pielii (roseata, pete de pigment, acnee, comedoane etc.)
• Structura parului, matreata si starea pielii capului
Analiza parametrilor de mai sus permite recomandarea individuala a produselor optime pentru ingrijirea pielii, a parului si a produselor cu ecran solar. Rezultatele vor fi tiparite pentru client, iar imaginile de dinainte si de dupa folosirea produselor recomandate permit evaluarea rezultatelor.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Epilare Definitiva   Fotointinerire IPL
Epilare Definitiva   Fotointinerire IPL