Centru estetica Cluj Napoca Symbeauty tratamente epilare definitiva cosmetica coafor

Clinica si centru estetica medicala si cosmetica Cluj Napoca tratamente laser epilare definitiva Symbeauty salon hair style coafor centru tratamente estetica coafor si cosmetica epilare definitiva IPL Cluj Napoca

Tratament epilare definitiva IPL Cluj Napoca centru estetica Sym Beauty Medi Spa

   

MEDISPA - noul standard pentru centrele de estetica

MEDISPA defineste un concept nou, o abordare complexa a serviciilor de infrumusetare, care ajuta pacientii nu numai sa arate cat mai bine, dar si sa se simta in cea mai buna forma fizica si psihica, rezultatul fiind o stare generala de bine, de multumire si incredere in sine.

Denumirea MEDISPA contine doua radacini semantice care definesc acest concept:
MEDI: aspectul medical, asociat cu stiinta, eficacitatea, seriozitatea, inovatia si nu in ultimul rand cu siguranta.
SPA: asociat cu starea bine, rafinament, relaxare, personalizare.
Acest concept propune programe individualizate de intretinere corporala, precum si proceduri personalizate de ingrijire a pielii, parului si unghiilor.

Serviciile sunt diverse, incepand cu cele clasice, care se gasesc in orice salon de infrumusetare, pana la proceduri unice, cu efecte estetice de lunga durata si beneficii medicale cu mult peste cele ale unor tratamente obisnuite.
Un SPA medical adevarat, combina tratamentele SPA - WELLNESS masajul, gimnastica, hidrokinetoterapia, tratamentele corporale, hidroterapia, sauna, cu tratamente medicale avangardiste cat mai putin invazive si produse cosmeceutice extrem de eficiente pentru a obtine rezultate rapide si evidente.

Personalul care lucreaza in acest centru este unul extrem de calificat si experimentat, format din medici, kinetoterapeuti, specialisti in cosmetica, manichiura-pedichiura si hair syling, care ofera consiliere si tratamente pentru a obtine o eficacitate maxima, cu rezultate obiective, perceptibile imediat si intr-o siguranta absoluta, deziderate care stau, de fapt, la baza conceptului MEDISPA.
In ultimii 10 ani tehnologia medicala a atins o rata exploziva de dezvoltare. Aceasta explozie a dezvoltat o piata care astazi este invadata de aparatura sau proceduri si produse care mai de care mai laudate. Prin canalele media sunt promovate agresiv ca fiind “tehnologii de ultima ora”(si de cele mai multe ori nu este asa), “aparate miraculoase”, “unicul produs care...” etc. promovare care se adreseaza deopotriva profesionistilor si marelui public.
Este nevoie de o atentie speciala, de un discernamant rezultat din cunostinte aprofundate pentru a intelege si a recomanda noile tehnologii, pentru a putea oferi tratamente care sunt sigure, eficiente, reproductibile si fara efecte negative pe termen lung.
Ca si chirurg plastician, cred ca este extrem de importanta o abordare profesionala, pe baze stiintifice solide a tratamentelor de remodelare corporala sau a tratamentelor cosmetice. Exista proceduri nechirurgicale care pot fi extrem de eficiente, cu un raport risc-beneficiu excelent, cu conditia ca acestea sa fie recomandate si efectuate de catre un personal calificat.

MEDISPA poate acoperi toate toate serviciile de infrumusetare combinand expertiza medicala cu experienta esteticienilor pentru a putea oferi cel mai bun plan de tratament pentru fiecare pacient.
Obiectivul centrelor MEDISPA este de a ajuta pacientii sa isi mentina frumusetea, tineretea, vitalitatea si nu in ultimul rand sanatatea, prin programele MEDISPA, intr-o atmosfera calda si relaxanta, girata de profesionisti.

Dr. Andrei MARTIN
chirurg plastician

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Epilare Definitiva   Tratamente Intinerire
Epilare Definitiva   Tratamente Intinerire