Epilare definitiva IPL Cluj Napoca avantaje epilat definitiv

Clinica si salon cosmetica Cluj Napoca tratamente epilare definitiva IPL Symbeauty salon hair style coafor centru cosmetica tratamente coafor si cosmetica epilare definitiva IPL Cluj Napoca

Tratament epilare definitiva IPL Cluj Napoca clinica cosmetica Sym Beauty

   

Epilare definitiva IPL - Avantaje Epilare

Folosit in multe domenii industriale, precum si in medicina (chirurgie, oftalmologie, cosmetica etc.), laserul da rezultate spectaculoase de o buna bucata devreme si in cosmetica, prin intermediul terapiei IPL. Puteti scapa definitiv de parul nedorit de pe corp intr-o modalitate moderna si nedureroasa.
Epilarea definitiva cu laser se practica in Romania de 3-4 ani. In Cluj Napoca, beneficiati de cele mai profesioniste servicii in aceasta privinra la centrul de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa. Pretul sau putin mai mare este mai putin important comparativ cu avantajele incontestabile pe care le prezinta. Uitati de bataia de cap si de durerea provocate de metodele traditionale de epilare (cu ceara), pe parcursul catorva sedinte - in medie 8 sau 10 la un interval de 4 – 6 saptamani. Sfatul specialistilor de la Symbeauty Medi Spa este sa evitati cu cel putin o saptamana inainte de procedura ceara, crema sau electroliza, astfel incat noi sa putem efectua evaluarea corecta a firului de par si a tratamentului corespunzator. Epilarea definitiva IPL se face la clinica Symbeauty Medi Spa in acord cu necesitatile si particularitatile organismului dumneavoastra.
Rapiditatea obtinerii unui rezultat definitiv este influentata de echilibrul hormonal al fiecarei persoane, de tipul firului de par, dar conteaza foarte mult si modul in care este facuta procedura de epilare definitiv. Experienta personalului si tipul de aparatura folosita sunt esentiale din aceasta privinta. Clinica de cosmetica medicala Symbeauty Medi Spa utilizeaza aparate de epilare definitiva moderne si are un personal calificat si cu experienta in domeniu, toate procedurile de acest tip fiind supervizate de un medic specialist.
Procedura de epilare definitiva este nedureroasa, iar epiderma este protejata de un dispozitiv special creat pentru racirea locului de tratat ( skin cooler ). Laserul transmite unde de lumina pulsante, absorbite de firul de par care este distrus din radacina fara riscul producerii unor infectii sau a unor leziuni ale tesutului din jur, dar si fara a mai creste ulterior acestor tratamente pentru foarte mult timp.
Spre deosebire de electroliza care trateaza fiecare fir de par in parte, laserul distruge mai multi foliculi simultan, fara sa lase urme sau cicatrice ori sa schimbe culoarea pielii tratate cu laser.
Cu acesta metoda poate fi tratata aproape orice zona a corpului, atat suprafetele mai mari (spatele, bratele sau picioarele) cat si regiunile mai mici (mustata, axial, inghinal). Dupa tratament, cand porii se inchid, pielea ramane fina si neteda.
Epilarea cu laser este o metoda mult mai eficienta decat altele cu pierdere de timp si energie si o durere destul de mare in momentul care sunt efectuate.
Va asteptam la clinica de cosmetica Symbeauty Medi Spa din Cluj Napoca pentru un tratament profesional de epilare definitiva cu laser si IPL sau pur si simplu pentru a consulta oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. De asemenea, ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact iar noi va vom cauta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.

 
Va recomandam serviciile Symbeauty
Peeling Chimic   Tratamente Peeling Chimic
Peeling Chimic   Tratamente Peeling Chimic